21. Porin

Porin za životno djelo

23.06.2014. Ured Porina

Dobitnici Porina za životno djelo su: Dubravko Majnarić, Radojka Šverko, Valter Dešpalj i Željko Brkanović

Upravni odbor Porina odlučio je kako će se ovaj put, 27. lipnja na svečanoj dodjeli diskografske nagrade Porin u HYPO EVENT Centru, Porin za životno djelo dodijeliti Dubravku Majnariću, Radojki Šverko, dok će se Valteru Dešpalju i Željku Brkanoviću nagrada uručiti na istom mjestu, ali 30. lipnja na priredbi Porin Classic.
17.06.2014. Ured Porina

Posthumno dodijeljeni Porini za životno djelo

Jučer su u 13 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja posthumno dodijeljeni Porini za životno djelo Miroslavu Križiću, Vinku Coci i Krešimiru Oblaku.
13.06.2014. Ured Porina

Pozivnica na posthumnu dodjelu Porina za životno djelo

Pozivamo vas na posthumnu dodjelu Porina za životno djelo koja će se održati u ponedjeljak, 16. lipnja u dvorani Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9) u 13 sati.
20.03.2014. Ured Porina

Porin za životno djelo 2014. posthumno Miroslavu Križiću, Vinku Coci i Krešimiru Oblaku

Porin za životno djelo posthumno će se ove godine dodijeliti jednom od najvažnijih promotora jazz glazbe u Hrvatskoj Miroslavu Križiću, poznatom trogirskom tenoru Vinku Coci i poznatom aranžeru, pijanistu i glazbenom producentu Krešimiru Oblaku.

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr