21. Porin Hit godine

Finalisti u kategoriji Hit godine su: Jelena Rozga, M. P. Thompson i Silente

12.06.2014. Ured Porina

Glasanje za prvi krug u kategoriji –trajalo je od 26. svibnja do 09. lipnja , a tri pjesme koje su osvojile najviše glasova publike i idu u drugi krug glasanja su ( abecednim redom prema  imenu pjesme) :

  • Nirvana – Jelena Rozga
  • Samo je ljubav tajna dvaju svjetova  –  M.P.Thompson
  • Terca na tišinu – Silente

Od danas, pa sve do 26. lipnja u 20 sati  na www.porin.info/hit, putem telefonskih poziva ili slanjem sms poruka možete glasati za jednu od ove tri pjesme, a konačnu odluku o pobjedniku saznat ćemo na svečanoj dodjeli 21. Porina koji će se održati 27. lipnja u Zagrebu u HYPO EVENT Centru, a priredbu će izravno prenositi  HTV 1 s početkom u 21 sat.

Slučajnim odabirom putem računala izvlačit će se imena dobitnika nagrade koja u prvom krugu iznosi 5.000,00 kuna na potrošačkoj kartici HYPO ALPE ADRIA BANK. Samo glasači koji glasuju putem telefonskog broja i SMS poruka sudjeluju u nagradnoj igri .

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr