Audio 

23.04.2013 Narodni radio

Nominirani za Hit godine u Glazbenom showu Dalibora Petka

27.03.2013 HR2

Zlatko Turkalj Turki razgovarao je s dobitnicima Porina za životno djelo 2013

  • Stjepan Jimmy Stanić izrazio je želju za snimanjem dueta sa današnjim pjevačicama. Smatra da dodjela Porina treba biti u zagrebačkoj dvorani Lisinski, hramu hrvatske glazbe. O svojim pjesmama, nastupima i davnim vremenima poslušajte u prilogu.
  • Rajko Dujmić o ranim nastupima (12 godina), brojnim bendovima u kojima je svirao, prvim snimkama i festivalima. Možete čuti rijetku i ekstravagantnu snimku Smij se koja je prva Rajkova pjesma na nekom festivalu (Bum festival,1972). Čime je Rajko Dujmić osvojio Nove fosile, koji su mu uzori, i još mnogo toga o starim i novim pjesmama poslušajte u prilogu.
  • Veljko Despot , jedan od aktivnih sudionika osnivanja diskografske nagrade Porin, o burnim danima utemeljenja ove nagrade, o svojim počecima i muzici koju je slušao, snimanju albuma Beatlesa kojem je prisustvao i intervjuirao ih kao prvi novinar sa ove strane željezne zavjese. O vinilu, digitaliji i današnjim aktivnostima poslušajte u prilogu.
29.01.2013 Narodni radio

Glazbeni Show Dalibora Petka

 

14.11.2012 Narodni radio

Glazbeni Show Dalibora Petka

Porin slijedeće godine slavi svoj dvadeseti rođendan. Voditelj odnosa s javnošću Instituta Hrvatske Glazbe Milan Majerović-Stilinović razgovara s Daliborom Petkom o nagađanjima koji grad bi mogao biti domaćin jubilarnom Porinu.

29.02.2012 Narodni radio

Glazbeni show Dalibora Petka

I voditelj odnosa s javnošću IHG, Milan Majerović Stilinović gostovao je kod Petka:

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr