18. Porin Novosti, najave, događaji

Punoljetni Porin zablistao u glamuroznom izdanju u popularnom celebrity tjedniku Story

12.05.2011.

Galerija zvijezda koje su ove godine osvojile barem jednu nominaciju, okupila se kako bi pred objektivom fotografa Šime Eškinje  za aktualni broj časopisa Story pokazala kako je Porin „od najboljeg domaćeg materijala“  događaj stvoren da na njemu kreativci iz različitih područja daju najbolje od sebe. Vrhunske domaće modne marke i kreatori za tu su priliku obukli zvijezde; vrhunski šminkeri, frizeri i stilisti ih uredili; pozirali su u dvosjedima i foteljama stvorenima za luksuzne prigode - kako bi svi zajedno obilježili godinu u kojoj Porin postaje punoljetan. Njegov idejni začetnik Zrinko Tutić u nedavnom razgovoru za našu stranicu nije ni slutio koliko je u pravu kad je rekao – „Porin je vanity fair!“

Slavni američki časopis Vanity Fair poznat je upravo po grupnim portretima najvećih glazbenih i filmskih zvijezda. Uvjereni smo da naše zvijezde u ovakvom izdanju ne sjaje ništa slabije!

Svakako pratite Porin na HTV1 u nedjelju 15. svibnja, kako biste vidjeli koje će zvijezde na Porinovom crvenom tepihu nadmašiti same sebe – i sve ostale!

Porinove zvijezde pozirale su u namještaju stilskog salona Picikato u Zagrebu. Picikato je tvrtka specijalizirana za ponudu stilskog namještaja visoke kvalitete. Prepoznavši ljepotu i osebujnost stila raskoši i elegancije orijentirala se na ponudu klasičnog , baroknog francuskog namještaja. Ovom vještom spoju sklada, profinjenosti i udobnosti, tradicionalnosti i svježine nadasve pridonosi pažljiv odabir prirodnih materijala i precizna ručna obrada drveta obogaćenog furnirskim intarzijama i ornamentima visokog sjaja prirodnih lakova za drvo. Posjetite ovaj salon u zapadnom dijelu Zagreba, i svoj prostor obogatite jedinstvenom kolekcijom atraktivnog namještaja. Bogatstvo baroknog namještaja u toplini Picikato doma!
Zagrebačka cesta 145f Zagreb; Tel: 01/3862-320

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr