20. Porin Hit godine

Finalisti Porinove kategorije Hit godine: Dječaci, Hladno pivo i Opća opasnost!

22.04.2013. IHG

Glasanjem na internetskoj stranici Diskografske nagrade Porin publika je odlučila: u 2. krug kategorije Hit godine, jedine kategorije Porina o čijem pobjedniku odlučuje javnost, prošli su hitovi grupa Dječaci, Hladno pivo i Opća opasnost!

Na glasanje su od 20. ožujka do 20. travnja pozivale kampanje svih medijskih partnera Porina: televizijskih, radijskih, tiskanih i internetskih medija.  Budući da u ovoj kategoriji odlučuje publika, rezultati su uvelike ovisili i o tome koliko su  sami izvođači animirali svoje fanove na glasanje, radili to na koncertima, javnim nastupima, društvenim mrežama ili You Tubeu.

Tako su „Lovrinac“, „Pravo ja“ i „Tvoje ime čuvam“ pjesme između kojih publika bira konačnog pobjednika u drugom krugu glasanja, od 22. travnja do 10. svibnja u ponoć.

Svoj glas za 1 od 3 pjesme možete dati odmah na http://www.porin.info/hit

Ime pobjednika ćemo doznati tijekom dodjele Porina u subotu 11. svibnja od 21:00 kojoj su domaćini gradovi Opatija i Rijeka a biti će izravno prenošena na HTV1.

 

 

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr