19. Porin Novosti, najave, događaji

Antena Plugged Porin Acoustic: doživite Porinovce uživo

22.03.2012.

Antena Zagreb, sebi i svojim slušateljima, ispunit će veliku želju! Okupit će najveća imena hrvatskog rocka na koncertu posvećenom vrhunskoj glazbi i njenim fanovima na projektu zvanom Antenaplugged: Porin acoustic. U dvije večeri na pozornici Kluba hrvatskih glazbenika – SAX izredat će se Majke, Urban, Psihomodo Pop, Luky, Neno Belan i Gustafi. Sve su to glazbenici koji su proteklih godina postali ponosni vlasnici glazbene nagrade Porin u kategoriji najboljeg rock izvođača. Sad kada su svoju riječ dali struka i publika red je ponovo došao na glazbenike. Odabranoj publici od 350 sretnika svirat će akustične verzije svojih najvećih hitova. Bez struje, pojačala, pedala, i efekata ogoljeni rock poslastica je za sve koji znaju što valja!

Na prvom koncertu 12. travnja nastupaju fenomenalni Goran Bare i Majke, nezaobilazni Neno Belan i originalni Gustafi, a tjedan dana kasnije, 19. travnja Antenaplugged donosi jedinstvenog Urbana, legendarni Psihomodo Pop te najvećeg pjesnika među rockerima Lukyja koji će zaključiti ovaj pravi mali rock festival. Karte su većim dijelom rezervirane za slušatelje Antene Zagreb, a ostatak će se prodavati na blagajni kluba Sax. Porin acustic jedan je od onih rijetkih glazbenih događanja koji će se teško ponoviti jer radi se o glazbenoj poslastica kakvu Zagreb dugo nije vidio. Na repertoaru je Esencirani rock! Mala doza bit će sasvim dovoljna da doživite glazbeni vrhunac za pamćenje!

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr