20. Porin Novosti, najave, događaji

Neno Belan & Fiumens & prijatelji Unplugged

02.05.2013. IHG

 

Dani Porina i hrvatske glazbe u Opatiji i Rijeci  počinju već u četvrtak 9. svibnja.

Na prvoj velikoj pres konferenciji u Press Centru Porina (Terasa Tamaris Grand Hotela 4 opatijska cvijeta) toga dana u 11:00 sati bit će predstavljen 20. Porin, njegova glavna zbivanja, sponzori i partneri.

Budući da je taj dan i Dan Europe, nakon press konferencije, Porinov najveći ovogodišnji sponzor Podravka poziva sve uzvanike, gurmane te sadašnje i buduće Europljane na „EU-Brunch“ . Druženje glazbenika, diplomata i kvarnerskih uglednika će se, pod motom „Okusi za sve jezike“ održati na Terasi Tamaris ispred Press Centra od 12:30 do 14:00 sati.

Iste večeri ponosno vas pozivamo na  koncert kojim Porin i Podravka časte gradove domaćine, Opatiju i Rijeku:  višestruki dobitnik Porina Neno Belan i Fiumens uz prijatelje će na Ljetnoj pozornici u Opatiji od 21:00 napraviti veliku unplugged feštu!

Ulaz je besplatan za sve a Neno najavljuje sjajan provod uz zvuke njegova „mediteranskog orkestra“. Na pozornici će za izvedbe nekih pjesmi biti i više od 20 izvođača a Belanu će se naravno pridružiti i poznati prijatelji. Jedan od njih je Massimo, koji je na istom mjestu prošle godine uoči Porina oduševio publiku.

„Ako i ne dobijem Porin u nekoj od 5 nominacija ove godine,“ kaže Belan, „svejedno znam da ćemo se odlično provesti tih dana u Opatiji i Rijeci –a sigurno na mom koncertu. Pozivam sve na akustični doživljaj kakav Kvarner još nije vidio ni čuo!“

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr