20. Porin Novosti, najave, događaji

Otvoren Akreditacijski / Press centar Porina u Opatiji

08.05.2013. IHG


Foto: IHG

Ured Porina i Instituta hrvatske glazbe do kraja ovoga tjedna „preselio“ je u Opatiju zbog održavanja Diskografske nagrade Porin.

Akreditacijski / Press centar Porina otvoren je za vas od srijede 8. svibnja do nedjelje 12. svibnja na adresi
Terasa Tamaris Grand hotela 4 opatijska cvijeta, V. Cara Emina 6, Opatija.
Radno vrijeme je svakoga dana od srijede do subote 11. svibnja od 9:00 do 20:00, a u nedjelju 12. svibnja od 9:00 do 12:00.

Akreditacijski / Press centar je prva adresa za sve informacije o 20. Porinu: po dolasku u Opatiju ovdje ćete u najkraćem roku doznati sve što vas zanima o smještaju i događanjima na Danima Porina, preuzeti akreditacije, ulaznice i plan smještaja te pratiti medijske konferencije ili predstavljanja glazbenih izdanja u popratnom programu Porina.


Za dodatne informacije, molimo i dalje koristite mail adrese porin@ihg.hr i ihg@ihg.hr,
pratite web stranice www.porin.info i www.ihg.hr
ili zovite na mobilne telefone:
za medije: 099/61 50 118 (Milan Majerović-Stilinović)
za izvođače i nominirane: 091/78 68 153 (Ivana Martinac)
za goste – VIP, HRT, organizacija: 098/ 45 07 90 (Nina Bočvarov)

Za pripadnike medija je ljubaznošću Iskona osigurano 6 kompjutora i bežična WI FI Iskonova mreža koja pokriva cijeli prostor centra, uključujući i Terasu Tamaris.

Na stranici www.porin.info u rubrici Press od četvrtka ujutro ćemo objavljivati i fotografije sa svih zbivanja vezanih uz ovogodišnji Porin. Mediji ih mogu preuzimati i koristiti bez naknade, uz navođenje 'Foto: IHG'

Podsjećamo vas da je prva konferencija za medije, "Predstavljamo 20. Porin", zakazana za četvrtak, 9. svibnja u 11 sati. Na njoj će predstvanicima gradova Opatije i Rijeke, domaćina Porina, biti uručeni Porini.
Pozivamo vas da nam se pridružite tom prigodom, ali i na svim sljedećim zbivanjima ovih porinovskih dana.

 

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr