19. Porin Novosti, najave, događaji

ANTIPORIN - dođite obavezno po svoje free ulaznice!!!

27.04.2012.

Antiporin, bratsko događanje Porina koje će se održati 04. i 05. svibnja u Harteri, točnije Energani, po objavi je polučio izniman interes pučanstva. Više nema čovjeka, mačke ni ptice koji ne žele navratiti na Antiporin!

Zbog tako velikog interesa, a malog kapaciteta drage nam Energane, organizacija Antiporina odlučila je organizirati organizirano dijeljenje besplatnih karata.

Besplatne karte uz predočenje kojih će se jedino moći ući u Energanu na koncert u petak 04. svibnja dijelit će se u srijedu 02.05. u 13.30h u Dallas Music Shopu Rijeka, Splitska 2a.

Nastupajućima na Antiporinu su se pridružila još neka imena, PHC, svima dobro poznati komedijaši iz Rijeke, Mjuzikl, punk trojac iz Zagreba i Manntra, rock trojac iz Umaga. Party će do jutarnjih sati na visokom nivou održavati popularni DJ Voljen Korić.

 

Dobra zabava je garantirana, pa ćemo vidjeti koji će biti bolji, Porin ili Antiporin, bacamo izazov!!!

Ne propustite u srijedu pokupiti svoju besplatnu kartu za Antiporin kako ne biste propustili Antiporin! To bi stvarno bila tragedija...

Podsjećamo vas na još mnoštvo događanja na Antiporinu >>> 

Povežimo se!

twitter facebook youtube

O IHG-u

Diskografsku nagradu Porin organizira Ured Porina, pri Institutu hrvatske glazbe. IHG je udruga osnovana 2004. godine s ciljem očuvanja, afirmacije i razvoja hrvatskog glazbenog stvaralaštva. Upoznajte rad IHG na www.ihg.hr